Hopp til hovedinnholdet

Jeg har i en fem års periode vært gjennom ganske mye dritt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 15 år som har vært igjennom en 5 års periode i livet mitt med ganske mye dritt. Det started med at jeg tok kontakt med barneværnet fordi jeg ikke jeg ble behandlet godt av faren min. Siden da har vi hatt mange rettsaker og vi har vunnet i alle distansene i rettsystemet (tingrett, lagmansrett og høysterett) Selv om vi har vunnet alle anker faren min hele tiden (han har vært i fengsel får det han gjorde og vil bli frifunnet) og det gjør mamma nesten gal. Jeg har mye skole på videregående og jeg bare lurte på hvordan jeg skal takle presset med skole,sosialt og venner pluss alt dette her (Mamma får daglige mail som er truende) Dette går heldigvis til advokatene da. Jeg orker snart ikke mer av dette og jeg presterer dårlig på skolen. Please hjelp og håper at dette kan hjelpe andre og.

SVAR

Besvart 13.11.2019 13:02:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle