Hopp til hovedinnholdet

Jeg fortalte at faren min gjorde meg ukomfortabel, var det rett av meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fra jeg var 11/12-14 år gjorde faren min ting som jeg var ukomfortabel med. Det var ikke noe sånn veldig alvorlig, han voldtok meg ikke. Men han så på puppene/rompa mi, han kunne komme med kommentarer som at jeg var så fin og at han visste hva gutter tenkte på når de så meg, han kunne komme tett innpå meg og sluttet ikke selv om jeg sa at jeg var ukomfortabel osv.. (Han tok aldri på meg/voldtok meg ikke). Tilslutt fortalte jeg det til skolen og da ble barnevern innblandet. Jeg vet det er flere år siden nå, men jeg lurer fortsatt på om det var rett av meg å si det. Jeg føler meg egoistisk. I tillegg har jeg hatt trøbbel med moren min (foreldrene mine er skilt forresten, det skjedde når jeg var 8). Forholdet vårt er ikke så bra og en stund var jeg usikker på om hun var glad i meg. Hun brukte å si det, men vi kranglet hele tiden. Men for en stund siden fortalte jeg henne hva jeg mente om forholdet vårt og hun begynte å gråte. Jeg er en forferdelig datter. Hva burde jeg gjøre? Jeg vil dø.

SVAR

Besvart 08.12.2019 23:04:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle