Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine overbeskytter meg og lyver.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

livet føkka foreldra mine lyver hele føkkings tida til venna mine om hva de gjør, nå er jeg i trøbbel med poletiet og barnevernet etter jeg stakk hjemmefra. tatt i t i en butikk for et år siden og prøvd hasj og blir blackmaila av pappa at han kommer til å annmelde meg og venna mine for no dritt jeg ikke aner men de finner ut om shit som jeg ikke aner hvordan. jeg har blitt hele livet hatt overbeskyttende foreldre. spionerer på meg alle skal ringe dem når de ser meg ute med venner for å holde øye på meg. de lyver om hva vennene mine gjør nå er min bestevenn i trøbbel for å kaste flasker etter folk og ta hasj, han har ikke gjort noe av det. jeg har alt for mange problemer til å skrive, men hater foreldrene mine, men kanke dra fra de for da aner jeg ikke hva de skal si og lyve om. sier foreldre stemor og pappa (mor hang seg selv) men hater å være hjemme blir kalt jwla skam drittunge bortkjemt og mer her hjemme. eneste som har vert der for meg er venner og de går gjennom hælvete for meg.

SVAR

Besvart 15.12.2019 20:52:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle