Hopp til hovedinnholdet

Omsorgssvikt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, foreldrene mine bryr seg ikke om meg. når jeg hadde bursdag så dro dem vekk så jeg var alene. hver gang jeg er hos pappa så har han besøk av folk jeg aldri har sett før dem buker å gå inn på røykerommet og drikke. jeg har rømt mange ganger ut på natta. jeg får kjeft for å ha på lys liksom. eg orker ikke mer. jeg lurte på om det finnest et nettside der jeg kan flytte til foster hjem? plis svar kjapt

SVAR

Besvart 14.01.2020 16:12:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle