Hopp til hovedinnholdet

Når mor slår og truer, og barna lider og har det vondt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er ofte lei meg, har sammenbrudd nesten hver uke, kan ha 3-4 opp til en uke. Moren min truer med å slå meg nesten hver dag, jeg er redd for hun, min far har hørt dette, han bare blir stille. Jeg har kuttet meg, de merket det, eller mamma merket det, hun ble utrolig sur, sa eg bare heller skulle ha kutta blodåren min, det hadde vært bedre for hele familie. Lurer bare på om jeg kan få et annet hjem, hun har slått meg engang før, det var med en tre skei i fjese. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.01.2020 18:45:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111 hele påsken, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle