Hopp til hovedinnholdet

Broren min snuser, viper og driver med selvskading. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Broren min snuser, Viper, og driver med selvskading. Er det noe jeg kan gjøre? Barnevernet er allerede involvert fra før, fosterhjem, og han sier mange syke ting, som at han vil ta selvmord, og har det som et helvete her hjemme. Men det er jo ikkje det! Og når jeg spørr han, så sier han at han ikke mener det med selvmord. Han er 15, og skal starte på videregående snart. Er det noe jeg kan gjøre? Alle her hjemme er bare sykt deprimerte, og har kort lunte for tiden, og jeg føler meg glemt blant alt det med broren min. Hilsen fra Jente 13 år

SVAR

Besvart 23.01.2020 17:11:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle