Hopp til hovedinnholdet

Ikke greit hjemme, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

3dager si sente eg meling te deg om papa om at når eg gikk i stram boksa ser han meg i fitta og ham ser på andre jenter og eg va redd for han sko voldta meg og han er pervers osv du sa at rg burde ringa poltie og d kune ver en poltisak probleme e att eg kan ikke bu hos mamma har ikke budd der på over 1 år ogva inlakt i 7mnd vert hjemme 3mndca mamma synest eg mobbe meg hu sier/sa att tyne folk er ikke fint. hu kaller meg den tynaste hu vettom og ege sjenerelt bare “tyn” Hu sier ofte ting som eg hater og blir såra av me ler bare og smile når hu sier d om eg blir sur leie meg sier hu blir du sur bare av det og gir meg overaskablik + sier eg vett ikke lengre ka eg kan si til deg og ikke du blir bare sur Har sakt til barneverne att eg må forandre meg når eg er me mamma for elers går d i ikke har ege aldrig vert så glad i mamma ikke ring poltie igjen di sier bare at d er bup som ska gjer noe me d men det gjer i ikke! Og ikke si dette til mamma og pappa!! Ka ska eg gjer? kem kan eg snaka me?

SVAR

Besvart 24.01.2020 22:59:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle