Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å stikke av fra foreldre, får mye kjeft og blir kalt stygge ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

. jeg har vært sint og lei meg siden jeg var liten på grunn av at foreldrene mine, de har vært skilt siden jeg var liten. moren min klikker på meg hele tiden og hun skriker til meg og kaller meg hore og alle andre stygge ting. faren min har fått seg et nytt liv med en annen dame og to andre barn. det er hos han jeg er mesteparten av tiden. jeg får kjeft over alt jeg gjør. hvis jeg mister en kulepenn i bakken roper han opp og sier hva var det. jeg får null respekt. jeg har ikke orket så mye siden jeg har vært lei meg så jeg drakk alkohol. foreldrene mine fant det ut og brydde seg ikke om hva jeg hadde å si og hvorfor jeg gjorde sånne ting. de tok bare alle de tingene som betyr mest for meg og solgte dem i tilleg har jeg husarrest i et år, noe jeg ikke takler siden jeg er nesten aldri hjemme og er alltid ute. jeg vurderer å stikke av. jeg bryr meg ikke noe om det dere har å si med at jeg må "fikse opp" med foreldrene mine. jeg trneger hjelp til hvordan jeg kan stikke av fra dem.

SVAR

Besvart 27.02.2020 23:22:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle