Hopp til hovedinnholdet

Når det er uutholdelig vanskelig hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år som nettopp har startet på ungdomsskolen. Jeg har veldig mye press på meg pågrunn av foreldrene mine. Foreldrene mine tror aldri på meg og sier jeg alltid lyver. Det føles som om de bare ser på meg som om de angret på at de hadde meg. Jeg har det ganske fint på skolen men når jeg kommer hjem suger livet mitt helt dritt igjen. Søskene mine er heller ikke no særlig snille mot meg heller. Kommentarer som "gå og drep deg selv" og "jeg bryr meg ikke om livet ditt" hører jeg hver dag fra dem. Jeg har venner som har det kjempe fint med familien sin, de henger til og med sammen med andre venner på fritiden sin mens jeg ikke får lov til å være ute like lenge som dem. Nå bare vet jeg rett og slett vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt lenger, jeg har bare lyst til å DØ

SVAR

Besvart 01.03.2020 14:03:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle