Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har det ikke bra i fosterhjem, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten min har det ikke bra hjemme. Hun bor i fosterhjem og har gjort det hele livet omtrent. Hun er like gammel som meg. Hun føler på ekstremt korpspress hjemme. Noen av tingene de sier er å komme med kommentarer som; "du kommer til å rulle opp bakken". Når hun spiser mat klyper de henne på magen og sier "har ikke du spist nok?". Fosterforeldrene setter begrensinger til hva hun spiser og smører maten til henne, altså hun får ikke spise når hun selv føler hun er sulten. De bestemmer over kostholdet hennes. Idag tvunget henne nesten på en vekt. Hun nektet og begynte å gråte. Kjæresten min sa hva hun veide, da sa fosterforeldrene "du er på vei til å bli overvektig". Dette skader hennes mentale helse utrolig mye. Hun sliter med dårlig selvbilde og selvskader veldig ofte. Jeg er redd for henne. Får ikke pratet mye med henne, hun har strenge regler. Hun får ha telefon bare noen få timer om dagen. Får ikke sett henne på skolen i disse corona-tider heller. Hjelp!

SVAR

Besvart 30.03.2020 10:38:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle