Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig hjemme, ønsker å flytte til besteforeldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg hater livet mitt som faen mamma er helt fucka i hode og stygg som bare svarte og stefaren min er slem og kjefter og mamma klager på meg og slår meg og tar takk meg og jeg har tenkt til og rømme vekk fra dem jævla familien min har tenkt til og reise til besteforeldrene mine der jeg føler meg bra og jeg nekter og komme hjem igjen alle i familien min hater meg inkludert mamma ho er så stygg at jeg kunne ønske hun var død og ikke fantes samme med stefaren min også orker ikke å bo hjemme lenger................. dem kan stikke og dø og jeg nekter og komme hjem igjen dem kan bare drite i og se meg igjen fordi jeg vil bo hos besteforeldrene mine så lenge jeg kan og så lenge dem lever og jeg gidder ikke og komme hjem.... trenger noen råd har tenkt til og rømme vekk fra dem jævla stygge dritt mamma og pappa!!!! håper på svar som fort som mulig!!!!!!!!

SVAR

Besvart 03.04.2020 18:39:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle