Hopp til hovedinnholdet

Problemer - psykiske problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor i fosterhjem og har for litt siden kutten meg selv på armen. barnevernet og fosterforeldrene mine Fanta ut at jeg hadde gjort det, fosterforeldrene begynte bare å kjefte på meg også barnevernet sa ingneting om det. Spørsmålet mitt er hvorfor dem ikke snakket med meg, de kunne ha spørt om hvordan jeg har eller no. I stedet for å bli sure og ikke bry seg. Jeg vet at kutting er alvorlig og at dem som kutter seg ikke har det bra noe jeg ikke har. Jeg syntes det er dumt av dem å reagere på den måten. Jeg trodde barnevernets og fosterforeldrene hadde er ansvar å passe på at fosterbarnet skal ha det bra, men dem spør meg aldri om hvordan jeg har det og dem bryr seg ikke når jeg faktisk har kuttet meg. Jeg prøvde å snakke med helsesøster for litt siden, men klarte ikke å si noe til henne. Nå er jeg så lei av å ha det sånn At jeg må bare si det til noen, men vil ikke plage helsesøster nå som det er påskeferie og alt. Føler at jeg maser. Hjelp

SVAR

Besvart 04.04.2020 09:53:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle