Hopp til hovedinnholdet

Sjølv om det er utrygg heime så kan vel ikkje barnevernet blande seg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg e lei av alt. Klarer ikkje nåke skule arbeid. Fekk besøk av rektor i forgårs. I dag kom då barnevernet. Og nei d e ikkje første gongen dei kom. Eg må bu en annen plass IGJEN. Eg e faktisk lei av barnevernet. Sjølv om eg føler meg så utrygg heime så betyr vel ikkje sånn at barnevernet kan berre blande seg inn?? Først kom dei pga slåing av mamma. Da blei kjempe masse problem og eg måtte snakke med politiet osv. Og det er to grupper barnevern eg får besøk av. Den eine er pga drikkingen til pappa og den andre er pga slåing av mamma (og mobbing). Røyking gjer meg bedre heldigvis. Drikkingen og slåingen har skjedd lenge no. Pappa hadde drukket ofte helt siden eg var liten. Det var av og til sånn at han ødela ting rundt seg. Eg er kanskje veldig "violent" pga d. Mamma har nettopp begynt å slå for 2-3 år sio, men det sluttet då barnevernet kom i november. Eg vet ikkje koffor eg fortelle dette, men eg vil berre få det ut istedenfor å selvskade meg igjen, for har liksom gjort d mange gonga.

SVAR

Besvart 26.04.2020 10:43:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle