Hopp til hovedinnholdet

Har det ikke bra i fosterhjemmet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg jobber hele dagen lang, er så sliten at jeg har bare lyst til å gråte. Om jeg ikke jobber blir de jeg bor i fosterfamilie sur på meg. Føler ikke de er noe gla i meg i det hele tatt, føler de bare bruker meg får få jobben på gården gjort. Vis jeg snakker med de jeg bor hos om at jeg ikke vil jobbe noe den dagen blir de kjempe sure å jeg får ikke møte kjæresten min. «Får bare møte hun 2 ganger i uken å det er de som bestemmer dag i uken» Jeg må slite meg ut får å få møte kj min. De behandler med som en 5åring. Blir også behandlet anneledes enn va derres ekte barn blir. Jeg er så lei av å bo hær, men vil ikke flytte fra kjæresten min å min framtidige videregående skole. Hva skal jeg gjøre? Har snakket med barneværnet å fosterfamilien å ingenting funker, å nå er jeg dritt lei!!!! Føler heller ikke kj min skjønner seg helt på dette, hva kan jeg si til hun. Håper derre svarer fort! Takk.

SVAR

Besvart 29.04.2020 16:39:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle