Hopp til hovedinnholdet

Venninne utsatt for vold

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, jeg har en vennine hvis foreldre er veldig voldelig. Barnevernet og politiet har vert innblannet flere ganger. Men de tur ikke på henne, brødrene veit ikke noe siden hun beskytte dem fra faren og moren. Hun er veldig redd dem og veit ikke hva hun skal gjøre. Hun vil ikke jeg skal si ifra men jeg føler Hun står i fare (ikke for livet men for veldig mye vold) jeg vurdere å snakke med politiet og mine foster foreldre. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe henne og få henne bort fra foreldrene da barnevernet ikke vil høre på henne og ikke politiet heller. Hun blir snart 16

SVAR

Besvart 02.05.2020 19:52:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle