Hopp til hovedinnholdet

Desperat, enslig,redd jente på institusjon. Ønsker vanlige venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I oktober flyttet jeg på instutisjon - som får folk til å tenke at jeg har problemer og skaper problemer, men jeg er egentlig helt motsatt. Og jeg får bare venner som driver med hasj, og drikker.. jeg vil ha noen venner som er mer englebarn, men ikke englebarn, for jeg liker jo å være litt i action, men også være den alle liker.. alt jeg vil er å ha noen venner som er lik meg. men folk tror jeg er helt motsatt av det jeg er.. Jeg er lei av det.. jeg har en venninne i hjembyen min., men hu ser jeg kun en gang i måneden når jeg er hjemme.. Trenger noen å være med der institusjoner jeg bor på er, men nå har jeg akkurat blitt beskyldt for å stjele også.. så sikkert vanskelig å få ordna venner nå:/ -Desperat, enslig og redd 15 åring:/

SVAR

Besvart 18.05.2020 09:28:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
account_circle