Hopp til hovedinnholdet

Forskjellsbehandling i fosterhjemmet, trives ikke i fosterhjemmet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har bodd i fosterfamilie i ett år nå. Jeg føler stadig forskjellsbehandling. Som, fostersøsteren min får alltid godteri på ukedagene. Og når jeg spør om hvorfor hun får det sier de at hun hadde spart det fra lørdagen. Det er akkurat som om de tror jeg er dum ellerno. Fostersøsteren min blir også drit sur når vi får ting av mamma, selv om hun får hva hun vil. Hun sier også masse stygge ting om meg og sier sårende ting. Fosterfaren min er en skikkelig drittsekk. Han har drevet og dratt lillesøsteren min hardt i armen og sagt masse sårende ting. Fostermoren min er drit frekk hun også, hun blir sur bare jeg gråter. Jeg har sagt ifra til barnevernet, men de sier bare at det ikke er lenge til vi skal bo hos mamma igjen uansett. Men det er det, de har sagt at det ikke er lenge til i 1 år nå.

SVAR

Besvart 13.05.2020 15:58:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle