Hopp til hovedinnholdet

Jeg søker råd om hva som må skje for at hun skal være fri og lykkelig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

foreldrene til venninne ..bare nei Jeg husker en gang vi snakket og hun nevnte at hun ble truffet og at hun trodde det var normalt Foreldrene tvang henne til å velge en VGS som hun ikke ville gå til foreldrene hennes opptrer fint foran andre og får alt til å se bra ut men det de gjør og sier til henne er ikke akseptabelt..å kalle henne en hore..de sier at hun selger kroppen sin og prøver å ta kontroll over livet og når hun står opp for seg selv og sine rettigheter, treffer de henne og sier "Det er respektløst å snakke tilbake" Barnevernet har kontakt men selv om de ikke har gjort noe for å faktisk hjelpe og de er upålitelige Hun har prøvt selvmord mer enn en gang også..og jeg er redd for at hun virkelig kan gjøre det hvis dette fortsetter FAMILIETERAPI!? Etter alt mishandling, arr, verbale angrep sier barnevern FAMILIETERAPI?! der er mer men der er ikke nok tegn hjertet mitt gjør vondt Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre Jeg søker råd om hva som må skje for at hun skal være fri og lykkelig

SVAR

Besvart 17.05.2020 07:03:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle