Hopp til hovedinnholdet

Foreldre krangle, og mamma skriker, slår og sier stygge ting. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel jente som ikke har det så bra hjemme mamma og pappa krangler hver dag og jeg synes det hadde vært bedre hvis de bare hadde blitt skilt. Jeg snakker nesten ikke med pappa og jeg krangler ofte men moren min. Når jeg prøver å hjelpe hun med ting som hva hun skal gjøre eller om hun bare skal bli skilt så sier hun stygge ting og skriker på meg for ingen grunn etter hun har kranglet med pappa. Jeg har ingen søsken så det er ingen som vet hvordan det er hjemme hos meg. Og det er noen ganger hun har slått meg og truet med å ta meg til barnevernet (noe som jeg føler at jeg vill er å dra til barnevernet og snakke med dem og kanskje få lov til å dra fra dem og i et foster hjem eller noe sånt. Og jeg vet at at det er komplisert med barnevernet men jeg tror det er bedre enn å vente til jeg er 18 år og kan flytte). Jeg har prøvd å snakke med moren min men det hjelper ikke. Jeg bare lurer på om det er noe bedre jeg kan gjøre??

SVAR

Besvart 20.05.2020 10:42:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle