Hopp til hovedinnholdet

Vil så gjerne bo hos pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I februar hadde søsteren min (25-åring) forklart til Barneværnet at det er mye alkahol å va en natt det. var en hendelse der foreldrene mine sloss. Pappa å ste mamma. Alle søsknene flyttet en stund bort. Jeg bodde hos venninne min fra 26. Februar til 1. Juni. Det gikk helt fint å bo der. Lillesøsteren min å lillebroren til stemoren min. Broren min bor enda en annen plass der han bodde fra starten av å han vet enda ikke hvordan det blir får han. Saken er at jeg vil så virkelig bo med pappa. Jeg takler ikke å bo her. Ingen skjønner hva jeg mener eller hva jeg føler. Jeg gråter vær natt å vil virkelig bare bo med Pappa å ikke her. Er det noe jeg kan gjøre før å endre på det uten å lage stort oppstyr?

SVAR

Besvart 05.07.2020 09:44:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle