Hopp til hovedinnholdet

Må ta narkose. Hvordan er det? Og må foreldrene mine være med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært hos tannlegen og de har sagt at jeg har hull i alle tennene mine. De mener det er omsorgssvikt og vil blande inn barnevernet, men det er min egen feil. Liksom jeg var i en ulykk etterpå jeg kom ut av mine rutiner og samtidig spiste jeg mye usunt ogsånt fordi det var en VANSKLIG tid for meg med mye smerter. Nå skal tannlege folkene sende brev om at jeg skal ta narkose sånn at de kan få fikset tennene mine mye raskere. Jeg lurer på om de skal gi meg narkose 3 ganger, skjer det hos den kommunale legen min eller på sykehuset. Jeg ønsker ikke å skuffe foreldrene mine og vil derfor at de ikke skal være med. Kan jeg dra alene når jeg får narkose. Og hvordan er det å få narkose. Jeg er veldig stresset og ønsker ikkke å være problem barn i familien min, Plz svar på spm jeg lurer på. Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 12.07.2020 21:36:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle