Hopp til hovedinnholdet

Mamma truer med å sende meg til barnevernet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente fra Trondheim , som ønsker å flytte ut. jeg og mamma krangler nesten hele tia, å jeg blir helt syk av det, jeg gråter å er sur hele tiden. Mamma mener at jeg har dårlig oppførsel, men herregud, det er hun som gjør at jeg har det! Jeg blir sur når hun sier: Hvis du ikke endrer din oppførsel så sender jeg deg til barnevernet. det sårer når hun skriver sånn osv. Men vi kan snakke av og til normalt å le åsånt, men jeg trenger fred. Akkurat nå bor vi ikke i Trondheim, vi flyttet 3 år siden. Jeg går på en idrett som tar veldig mye tid og penger, og jeg har gått på den idretten i 10 år av livet mitt. Mamma truer med at jeg skal slutte og at hun vil sende meg til barnevernet om jeg ikke endrer meg. Mamma har slitt med depresjon noen år nå siden pappa fortsatt jobber i Trondheim og hun må ta vare på meg om min søster alene. Noen dager siden ba hun meg pakke tingene mine og fly til Trondheim, sånn at pappa kan finne en plass og bo for meg, barnevernet liksom. Dette sårer mye

SVAR

Besvart 13.08.2020 20:29:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle