Hopp til hovedinnholdet

Jente som strever med hjemmeforhold og følelser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som ligger godt under barneværnet kan man si, søsteren min bor på instutisjon noen timer unna go jeg og lillebroren min bor hjemme, jeg som vanlig får skylden for allt, jeg er ikke den personen som snakker veldig mye om følelsene mine, men jeg føler at jeg ikke får den omsorgen jeg trenger hjemme.. mamma og pappa har aldri tid til meg, de gjør aldri noe med meg.. pappa er alltid sur på meg osv, jeg nekter veldig ofte og gå på skolen pga følelsene mine.. jeg klarer ikke å snakke om dem, jeg føler meg veldig presset av barneværnet også, jeg klarer ikke at pappa hele tiden er sur på meg, jeg er lei av at ingen noen gang bryr seg om meg, jeg har vært under barneværnet siden 2017) januar) pappa truer meg ofte med barneværnet , og allt dette er noe som går veldig inn på meg, når jeg selv sliter, å jeg vet pappa mamma å søsteren min sliter...

SVAR

Besvart 30.09.2020 18:41:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle