Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever psykisk vold hjemme og vil flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 16 år gammel gutt. Jeg trives ikke hjemme. Jeg opplever psykisk vold av foreldrene mine ganske ofte. Har ingen frihet. Får ikke gå ut og møte vennene mine eller å trene. Jeg vil flytte hjemmefra. Jeg har snakket med mange på skolen men fikk ikke noe hjelp i det hele tatt. Hva må jeg gjøre? Jeg trenger råd.

SVAR

Besvart 30.03.2021 20:11:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle