Hopp til hovedinnholdet

Min egen mor kaller meg feit, drittung og litt sånn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Altså jeg har litt mange spørsmål, og noe jeg trenger råd til! Okei, Min egen mor kaller meg feit, drittung og litt sånn, det har gjort til at jeg spiser kunn middag, ikke mye heller, KUN middag! helst ingen ting! Moren min vill ikke la meg flytte til faren min, men jeg hørte det hadde komt nye lover mot det? Jeg har mast om og flytte til pappa siden de ble skilt, de har delt foreldre ansvarlighet men jeg har alltid bodd hoss mamma som jeg ikke vill, jeg hater stefaren min og hann hater meg! Jeg kan ikke fordraa moren min, ALLT jeg gjør er feil jeg hjelper hun med og henge ut av vaskemaskinen nei ALLT er feil hvordan jeg gjør det, jeg bretter sammen nei det er også feil! jeg lager mat og hun liker det ikke, når jeg ikke liker maten hennes så tvinger hun det i meg! Jeg sa en gang nei til og gå i butikken med hun og hun bare OJA DU VILL BARE FÅ DU DU VILL IKKE GI? og tar allt med sånn dramatisk! Jeg røyker, drikker og snuser: mamma vet ingenting, ikke pappa heller, men jeg og pappa er bestevenner, jeg kan snakke med hann om gutter, venner og allt jeg har på hjertet, men klarer ikke og si til hann liksom at jeg røyker og sånn, synst bare det blir litt drøyt! Jeg har en kjæreste på 26 år, veldig snill, liksom han er perfeckt, sier jeg det til mamma kommer hun vell med barne misshandling! det tror jeg! Jeg krangler også med mamma vær dag, vell når jeg gjør allt feil og alldri gjør noe som helst og er så jævlig frekk, Men det er jeg ikke, det er ikke sånn jeg er, jeg er jo snill hele tiden, spørr hvem som helst unntatt morra mi! og så komemr stefaren min BLANDER SEG INN I ABSOLUTT ALLT! synst det er så dumm når jeg VET jeg sier sant og mamam sier det er galt men uansett så er han alltid på mamma sin side og han er bare frekk i kjeften mot meg! Jeg har selvmordstanker veldig ofte, jeg bare orker ikke og leve livet mitt, folk ser meg som en liten bortsjemt barbie dukke, men sånn er jeg ikke, jeg lever et rent helvette!

SVAR

Besvart 07.11.2010 22:31:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle