Hopp til hovedinnholdet

Jeg får kjeft opp til flere ganger om dagen, jeg er veldig lei. mamma sier det er mitt problem,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har en lillebror som har slite veldig i det siste, eller han sliter enda. han er tre år yngre enn meg, og jeg skal liksom være hans forbildet sier mamma. jeg og foreldrene mine krangler daglig. det samme gjør foreldrene mine, men det er alltid jeg som får skylda. siden han så sliter må jeg være PERFEKT. jeg hater det, jeg får ingen tid for meg selv, jeg må sitte å høre på ting som er galt, jeg får kjeft opp til flere ganger om dagen, eller i timen, kan gå 5 minutter mellom hver krangel, jeg er veldig lei. mamma sier det er mitt problem, og når jeg spør hva som er hennes sier hun bare: mitt problem er deg!!!!... hva skal jeg gjøre ? jeg prøver å skremme hun med at jeg går til barnevernet, jeg har lagret nr og alt på mobilen, så det er sikkert. noen dager kunne jeg ønske jeg var tøff nok til å ta mitt eget liv, jeg har prøvd mange ganger, men får det liksom ikke helt til! jeg kan ikke snakke med noen om dette, det er et VELDIG følsomt tema for meg. jeg er jo glad i de, men føler ikke de setter nok pris på meg. jeg får kjeft for alt jeg gjør. vet dere kommer til å si at det er sånn ungdommer har det. men det begynner og gå veldig over streken, begynner å bli redd for at de vil forlate meg, jeg sitter nå å griner. det eneste som hjelper er å stenge meg inne på rommet og sitte ved pcen. ingenting annet. alt dette går utover skolen min, jeg vil slutte, jeg aner ikke hva som skjer, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å løse det. noen dager er det så ille at jeg vil ta selvmord! det er ikke sånn det skal være. men åååh. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg vil ikke ha det sånn lenger, det har holdt på for lenge. og om jeg sier dette til foreldrene mine får jeg bare enda mer kjeft! hilsen en sykt desperat jente som bare venter på hjelp!

SVAR

Besvart 21.11.2010 19:10:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle