Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjøpe bolig sammen med kjæresten

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har planer om å flytte sammen, han vil ikke leie noe, men heller kjøpe seg hus. Jeg føler at å kjøpe hus sammen etter 1 år sammen blir ett litt for stort steg å ta og I og med at jeg ikke har fast jobb og har planer om å studere desentralisert har planen lenge vært at han skal kjøpe huset, Så deler vi på regninger som strøm, internett, telefon, dagligvarer, hvitevarer og slikt. Problemet er bare at jeg ikke vil være dum og i ettertid har tenkt at kanskje jeg er naiv som vil ha en slik ordning. Jeg har også tenkt å kjøpe meg inn i boligen senere, men har hørt at dette kan bli dyrt i og med at dokumentet kan koste over 50 000. Mens jeg går skole har jeg tenkt å jobbe deltid, men man får vel ikke noe lån fra banken med deltidsjobb? Jeg føler at jeg står fast og ikke vet hva jeg skal gjøre. Er det mulig å kjøpe seg inn så jeg eier 5-10% av boligen, har dette noe å si i forhold til å eie ingenting ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer