Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan NAV dekke leilighet for meg til jeg får en jobb?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ei som har gått hjemme i litt over et år nå etter jeg ble ferdig på skolen i fjor med utdanning. Jeg har ingen jobb fordi jeg bor hjemme hos min mamma som bor så øde til at jeg ikke kommer meg noen stans. Også jobber hun så mye så hun får ikke kjørt meg til jobb om jeg finner meg noen. Jeg har ingen far jeg kan bo hos eller noen venner. Jeg har heller ikke bil lappen for den har jeg ikke råd til nå. Jeg vil veldig gjærne ut i jobb og jobbe med det jeg vil videre ut danne meg i. Men jeg sitter helt støkk her jeg bor nå. Jeg har hørt at nav har hjelpi andre unge mennesker med å skaffe en liten leilighet som dem har fått dekket gjennom nav til dem har kommi ut i jobb selv. Er det noen mulighet for at nav kan hjelpe meg med noe sånt? Og skaffe meg en liten leilighet i kommunen et sted og få den dekket til jeg får begynt å jobbe selv? Jeg orker snart ikke å gå hjemme lenger. Og håper dere kan hjelpe meg!:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer