Hopp til hovedinnholdet

Lurer egentlig bare på om det er noen jobbmuligheter for de som er under 18 år (16 år) i utlandet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg har akkurat kommet inn på skole som ligger ca. 20 km unna der jeg bor. Jeg sliter veldig med å komme meg til skolen hver dag, og har derfor søkt om Taxi til nærmeste buss, men jeg har hørt at jeg ikke kommer til å få det. Jeg har mistet håpet helt. Hvis jeg ikke får taxi har jeg ingen muligheter for å komme meg på skolen hver dag, og har derfor tenkt at jeg må slutte på skolen (som jeg trives veldig godt på). Tenker derfor på et friår, til å jobbe. Kanskje i utlandet. Så jeg lurer egentlig bare på om det er noen jobbmuligheter for de som er under 18 år (16 år) i utlandet? Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 03.09.2013 20:29:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
account_circle