Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få boliglån når jeg mottar arbeidsavklaringspenger?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, Hvis man går på AAp8arbeidsavklaringspenger) har man da rett på å få boliglån fra eksempel kommunen husbanken? jeg har 145000 årlig utbetalt i aap, kan jeg få bolig lån selvom dette ikke er en fast inntekt? hvierers ikke: kan jeg da legge ved en legeattest og en avklaringattest som viser arbeidsevnen min nedsatt med mer enn 80% og asperger syndrom, men at jeg likevel når jeg sender disse to tingene til husbanken sammen med boliglån søknaden ikke har ennå fått innvilget uførepensjon, men er i påvente av det, men at jeg har funnet drømmeboligen 3 roms, og det er meg alene som skal bo i den, får jeg lån på 3 mill eller 2,3 mill da? hvor mye kan jeg få?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer