Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kreves for å kjøpe bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18år, har nettopp begynt med studiene mine 3årlig bachelor på universitet i Oslo. Jeg har et veldig sterkt ønske om å kjøpe leilighet når jeg er ferdig med utdanningen min, for tiden jobber jeg kun som deltidsansatt pga travle hverdager, men antyder å komme i en fast stilling etter studiene. Lurer på om det er noen "fordeler" eller rettigheter man har dersom man skal søke om lån til bolig for studenter? Eller er kravene like store for oss som andre? Er det en viss egenkapital man må ha får å søke lån og dersom ja, hvor mye? Håper på et svar så fort som mulig :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer