Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man få rabatt på internatrom ved støy og bygningsarbeid?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg går på folkehøgskole, og bor på internat. rett utenfor internatet drives det for tiden sprengning og annet bygningsarbeid fra morgenen og utover dagen hele uka unntatt helgene. Som et resultat av dette må vi som bor på den siden av bygget ut av rommene våres (for sikkerhetens skyld) når det skal sprenges. Sammen med bråket som kommer av alt arbeidet er dette ganske irriterende med tanke på at vi betaler akkurat det samme som andre med bedre rom uten disse ulempene. Arbeidet vil holde på i lang tid framover, og i tillegg til alt dette skal det også utføres arbeid i våre egne rom, som betyr at om en måned må vi flytte ut fra rommene og bo andre steder i noen uker før vi kan flytte tilbake. Spørsmålet mitt er om vi/jeg har noen rettighet til å klage, og eventuelt få en godtgjørelse i form av rabatt, ettersom dette er noe skolen/eieren av internatet har visst om i lang tid, og burde ha opplyst oss om i forkant. Gjelder det samme reglementet for internat som med for eksempel en vanlig leilighet? Takk for svar og hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer