Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg får arbeidsavklaringspenger fra NAV. Kan jeg få støtte til leilighet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 19, som lurer veldig på mine krav på støtte om jeg ønsker å leie en leilighet. Men situasjonen min er litt annerledes. Jeg har ME, noe som gjør at jeg fortsatt holder på med 3.året på VGS, men har kun 8 timer i uka i år. Jeg har heller ikke mulighet til å jobbe, så jeg får arbeidsavklaringspenger av NAV (mistesum). Og nå har det seg sånn at jeg bor 2 mil fra skolen min, og i og med at jeg kun har 8 timer spredt over hele uka, gjør situasjonen veldig vanskelig. Mange dager har jeg kun 45 min skole, og en del dager har jeg opptil 3 timers mellomrom mellom timene. Og å bo hjemme nå, gjør ting veldig utfordrende. Så jeg vil veldig gjerne vite hva jeg har krav på! Siden jeg får AAP, så vet jeg ikke hvilke muligheter jeg har. Bostøtte får jeg vel kanskje heller ikke? Og siden jeg er syk, hadde det å bodd sammen med noen vært det ideelle, men får man noe støtte da?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer