Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva slags oppsigelsestid har jeg når jeg ikke har kontrakt?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg har leid en leilighet sammen med to andre personer. Fordi leilighetens beskaffenhet ikke holdt standard valgte jeg å flytte ut. Det var blant annet mugg- og fuktskader, og vinduet på soverommet mitt lot seg ikke lukke igjen. Jeg hadde ikke en egen, personlig kontrakt med huseier. Det var èn samlet kontrakt, som innebærte at en av samboerne mine leide leiligheten til èn samlet pris. Vi hadde ingen kontrakt oss leietakerne i mellom. Kontrakten mellom hovedleietaker og utleier har en oppsigelsestid på 3 mnd. Gjelder denne oppsigelsestiden for meg, uten kontrakt? Jeg har hørt en gang at om man bor et sted uten kontrakt har man fortsatt 1 mnd. "sympati-oppsigelsestid" til kontrakthaver/utleier.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer