Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få boliglån når jeg er student?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på hvordan er det med kjøp av bolig når man studere(har deltids jobb) og skal i fulltidsjobb til sommeren. Jeg vil gjerne ha et sted å bo til sommeren, så dermed ser jeg på bolig nå. Må ha lån selvfølgelig. Men er det noe mulighet å få et lån når jeg er student med deltidsjobb og skal ut i full jobb til sommeren? Har ikke noe konkret jobbtilbud som er fast enda, men jeg skal søke når det begynner å nærme seg sommer, da jeg er ferdig å studere. Har BSU på 70000,-, og et studielån. Tror du det er noen banker som er med på å gi et bolig lån når situasjonen er slik? Håper dere kan gi meg noe svar på dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer