Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Oppsigelse av husleiekontrakt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og min samboer leier og skal si opp vår leieavtale og vil være ute av leiligheten engang i juni. Kontrakten vår er standard fra forbrukerrådet. Oppsigelsesfristen skal være 2 mnd til opphør ved utløpet av en kalendermåned. Vi betaler forskuddsvis den 15'ende hver måned. Det vi lurer på er om når vi må si opp og når vår siste betaling skjer. Kan vi si opp nå etter 15 mars, så går denne til 15 april og dermed flytter vi ut den 15 juni (2 mnd etter da 15 april) og siste gang vi betaler er 15 mai? Eller må vi si opp før i april og så er oppsigelsetiden mai og juni og er da siste betalings den 15 mai eller 15 juni (med halv leie, en halv mnd altså fra 15-30 juni)? Tusen takk for svar. Vil være til stor hjelp. Hilsen forvirret leieboer

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer