Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg klage på at internettet ikke fungerer?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 21 år som bor i studentbolig i Bodø, jeg har hatt store prblemer med internetten. det står i leie kontrakten at det skal være fungerende internett her, men ofte har jeg så store problemer med internetten at jeg ikke engang kan send eller sjekke mailen min. da jeg gikk for å klage, fikk jeg bare beskje om at jeg kunne skaffe meg mitt eget internett hvis det de tilbø ikke tilfredstillte mine behov. jeg gikk så rett på sak, og sendte mail til internett leverandøren. Der jeg spurte hvor mange internetten vi hadde var ment for, da fikk jeg vite at internetten var ment for en vanlig familie, altså er vi 10 personer som bor sammen og deler et internett som er ment for en vanlig familie altså (3-5) personer. det er også andere mangler ved boligen. selv om det er 10 personer som bor her virker det mer som om det er ment for færre. Spørsmålet er rett og slett om jeg har mulighet til å klage på noe av dette med rettselig gunnlag?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer