Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bryte kontrakten når den ikke er godkjent som egen boenhet?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp fått opplyst av kommunen at boligen jeg bor i ikke er godkjent som egen boenhet. Jeg fikk klar beskjed om at jeg måtte finne meg en ny plass å bo så fort som mulig, siden kommunen kommer til å sette i gang en prosess. Jeg har også vært i kontakt med juridisk konsulent m.m. for å forhøre meg om mine rettigheter og plikter i en slik situasjon. Jeg har fått informasjon om at leiekontrakten er ugyldig når slike situasjoner oppstår, og at den rettmessig kan heves. Mye tyder på at jeg har retten på min side i denne saken, men jeg lurer likevel på om jeg har fått riktig informasjon. Jeg sa opp leiligheten etter å ha rådført meg med kommunen og juridiske konsulenter, og oppga som årsak at det ikke er søkt om å få leie ut. Dette ble ikke så godt mottatt, og utleieren påstår at jeg egentlig har plikt til å overholde oppsigelsestiden på tre mnd. Kjenner at jeg blir forvirra, og jeg ønsker å gjøre det riktige her. Det hele blir dumt dersom jeg tidligere har fått feil informasjon.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer