Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når kan man flytte ved 3 mnd. oppsigelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Når det står 3 måneder oppsigelse i en leiekontrakt, betyr det at en kan flytte ut for eksempel to måneder etter en har levert oppsigelsen eller må en bu i leiligheten i tre måneder etter levert oppsigelsen? Skal snart flytte inn i en ny leilighet, men er usikker på hva jeg skal skrive som utflyttingsdato i oppsigelsen då jeg har 3 måneds oppsigelse. Då jeg flytter inn i leiligheten jeg nå bor i var det litt fuktskader i benkeplatene og bak skapende på kjøkkenet, også har det bitt mer fulkt dei siste åra. Husverten vet om det, kan husverten eventuelt nekte meg å få tilbake depositummet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer