Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan får jeg råd til egen bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 19 Jeg bor sammen med foreldrene mine, men det har blitt utrolig vanskelig å bo sammen med dem nå. Av den grunn ønsker jeg å flytte ut. Jeg studerer første året, men vil bytte studie til neste år. Ved siden av skolen, jobber jeg 10% jobb, med annet ord, jobb annen hver lørdag 8 timer. Det jeg får i måneden vil ikke kunne dekke husleie og andre diverse ting som månedskort, klær, mobilutgifter osv. Det og fordi jeg driver å sparer veldig til eget bolig. Men det vil ta en veldig god stund til før jeg får råd til egen bolig. Jeg lurer på om dere har tips eller løsning til hvordan jeg kan løse dette problemet. Som sagt det har blitt veldig vanskelig å bo sammen med familien og jeg har ikke råd til å bo alene selv. Kanskje dere mener at studentlån vil være en løsning, men jeg er usikker på det i og med at jeg ikke er fast bestemt på studie. Kunne tatt i mot all slag forslag. Takk på forhånd. Hilsen jente på 19

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer