Hopp til hovedinnholdet

lurer på hvor stort 15kvm er?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, lurer på hvor stort 15kvm er? Har ringt på en hybel på den størrelsen, etter at de jeg hadde avtalt visning med fjernet hybelenannonsen sin og sluttet å svare på telefon. Jeg er redd for at det kommer til å bli for lite, da jeg skal bo langt unna foreldrene mine og trenger plass til tv, vaskemaskin, kjøleskap, seng, sofa, komfyr osv. Har søkt på google men er så mange ulike størrelser, at jeg blir usikker på hvor stort det er.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å si over nettet hvor stort 15 kvadratmeter er, men tenk deg fire meter i kvadrat, dvs 4x4 = 16 kvdratmeter. Mål gjerne opp i en stue eller lignende. Mange er fornøyd med å ha en hybel på 15 kvadratmeter når de flytter hjemmefra. Husk det handler oftest om hvormye du kan og vil bruke på å bo.

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vil du bo i kollektiv?

bo i kollektiv (colourbox.com)

Å bo i kollektiv er fint for deg som ikke vil bo alene. Man kan leie større leilighet eller hus, selv med trang økonomi. Men, det finnes feller! Få tips til hvordan du unngår krangling om innkjøp av dopapir eller hvem som skal rydde etter festen.

Les mer

På boligjakt? Få tipsene!

boligannonser jente (colourbox.com)

På jakt etter et sted å bo? Ung.no gir deg 5 tips til hvor du bør lete, slik at drømmeleiligheten til slutt kan bli din.

Les mer

Depositum eller leiegaranti?

Jente på flyttefot (colourbox.com)

Det kan være dyrt å flytte inn i egen bolig for første gang. Noen utleiere tilbyr leietakere å tegne såkalt leiegaranti fremfor å betale depositum. Det kan virke fristende å spare de pengene, men er det egentlig så lurt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bolig / flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bolig / flytte hjemmefra