Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har vi rett på og kreve mindre husleie pga feil som ikke blir rettet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og noen venner leier en leilighet sammen. Vi har et par ting som ikke fungerer, og vet ikke helt hvordan vi skal forhandle oss frem. Callingsystemet har de sagt skal fikset siden vi flyttet inn, som var i august, og har ikke blitt fikset enda. Vi har ikke noen alternativ rømningsvei i tilfelle brann. Og vi har ikke noen ordentlig lås på døren, bare en gammel sikkerhetslås. Dette har også ført til at i helgen vi hadde innbrudd i leiligheten... Vi sender mail om feilene, får svar at det skal bli fikset, men skjer aldri. Har vi rett på og kreve mindre husleie?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer