Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lov å kreve leie de resterende måndene som er igjen av avtalen etter en utkastelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurte på om det er lov å kreve leie de resterende måndene som er igjen av avtalen etter en utkastelse som er skrevet i kontrakten her: En leier som blir kastet ut eller flytter etter krav fra utleier pga. mislighold, plikter a betale leie for den tid som matte vasre igjen av leietiden. Betalingsplikten opphorer idet utleier far leid ut boligen pa ny, til samme eller hoyere pris. Leier ma ogsa betale de omkostninger som utkastelse, soksmal og rydding/rengjoring av boligen forer med seg, samt utgifter til ny utleie. Dette kan vel ikke være lov?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer