Hopp til hovedinnholdet

Hei, er 18 år jente og har veldig lyst til å flytte hjemme ifra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er 18 år jente og har veldig lyst til å flytte hjemme ifra, jg har veldig mange grunner som gjør at jg må flytte hjemme ifra. hvis jeg skal nevne de jeg blir ikke ferdig til imorgen. men jeg kan si at jeg har lyst til å starte for meg selv. jeg er i en veldig stort kjærlighetes sørg og familen min gjør det ende vanskeligere for meg, at jg gråter nesten hele tiden, spiser ikke og klarer ikke å sove engang. jg har ikke spist i mer enn 24 timer nå og følger meg ikke sulten i det hele tatt. og har ikke lyst til å få i meg noe. igår sov jeg i 4 timer bare og jeg følger meg ikke søvn i det hele tatt, Jg sa ti moren min at jeg vil flytte hun sa "OK" men broplemet er faren min jeg sa til han idag at jg vil flytte men han sa "vi snakker etter på" og jeg vet at etter på kommer aldri. og jeg vet også at hvis han sier ja kommer onkelen til å stope meg. Jeg trenger å få hjelp av noen og snakke med noen om det. jg har starte å skade meg og det gjør ikke vondt pless hjelp meg hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.05.2015 08:56:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle