Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få kjøpt bolig

account_circle

SPØRSMÅL

hei,jeg lurte på en ting om å kjøpe bolig. Vi i familien har tenkt å kjøpe en bolig/hus, men det er så mye ansvar som må tas,og ingen i huset gidder å følge det.Vi har snakket med banken og vi kunne ikke få lån pga. vi har en bil som vi må betale for og det er såpass vanskelig å kjøpe et hus også betale for bilen.Vi har spart penger, men pengene har vi i ikke i banken/konto, men vi har jobbet og trukket pengene med en gang når vi fikk lønna, blir dette et problem for oss? Kommer banken til å spørre om hvor de pengene kom fra. Fordi vi tørr rett og slett ikke å si at vi har penger som vi har spart fordi vi redde for at banken skal gjøre det til et problem og mer problem gidder vi ikke! Har vi mulighet til å legge dem i kontoen, eller få LÅN av NAV? Jeg tenker skikkelig mye på det og det plager virkelig psykisken min fordi huset vi bor i e kommunalt og det nærmer seg for fristen av å gå ut av huset Kan du VÆR SÅ SNILL fortelle alle reglene om hvordan man får lån å kjøper bolig???

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer