Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sokkelleiligheten vi bor i er ikke lydisolert og vi plages av bråk. Hva kan vi gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Min samboer og jeg leier en sokkelleilighet, der utleier bor over oss. Etter at vi flyttet inn viste det seg at leiligheten har dårligere lydisolasjon enn noe annet bygg jeg har vært i. Dette kom ikke fram på visning, i kontrakt, eller under samtale med utleier før leieavtale ble inngått. Vi hører hvert ett steg som blir tatt over oss, - og med to turnende barn, og to foreldre som kjefter på hverandre, merkes dette veldig godt. Enkelte dager blir det så ille at vi bare må forlate leiligheten. Vi har klaget på dette, både muntlig og skriftlig, men ingenting ser ut til å nytte. Nå har de i tillegg begynt å pusse opp vegg i vegg med vår leilighet. 5 ganger nå har de holdt på nesten hele dagen med borring og riving som er så høylytt at det er uutholdelig. Det fører til psykisk ubehag, og igjen må vi rømme fra leilgheten vi betaler for å bo i. Vi har klaget på dette også, men utleier har ingen intensjoner om å gi oppreisning eller følge den norske nabolov eller utleielov om mangler. Hva nå?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer