Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Eg leier et rom i en leilighet hvor utleier også bor. Jeg er misfornøyd med leieforholdet (da utleier bråker og roter)

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg leier et rom i en leilighet hvor utleier også bor. Jeg er misfornøyd med leieforholdet (da utleier bråker og roter), og vil flytte ut så snart som mulig. Da vi hadde informasjonssamtale for å bli kjent spurte jeg hvordan kontrakten ville se ut. Utleier sa da at at oppsigelsestiden skulle være 3 måneder, men dette har jeg aldri samtykket til. Da leieforholdet ble inngått ble prisen på leien godtatt, men jeg ble aldri forelagt en kontrakt, til tross for at jeg ba om det i ettertid. Spørsmålet mitt er: har jeg juridiske plikter som gjør at jeg ikke kan flytte ut på dagen uten å være bundet til utleier på noe vis?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer