Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil flytte ut av kollektiv.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor nå med 4 andre mennesker i en loftsleilighet i Oslo. Jeg har ingen egen kontrakt og vil nå flytte ut. En av de jeg bor med står oppført som ansvarlig på leiekontrakten, og i den står det 3 måneders oppsigelsesfrist. Dette er da som jeg forstår fremleie, og oppsigelsesfristen for meg er på 1 måned og ikke 3 måneder da jeg skal flytte ut. Stemmer dette? Vi har blitt enige om at alle er ansvarlige for hvert sitt rom, og dermed skal finne en person som tar over for rommet sitt. Men hvis jeg sier opp 1 desember, kan jeg da i teorien bare dra 1. januar?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer