Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg flytte ut før jeg finner ny leietaker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har akkurat sagt opp mitt leieforhold som i følge kontrakten har to måneders gjensidig oppsigelsestid. Jeg har vært i kontakt med utleier som sier at dersom de finner ny leietager før oppsigelsestiden har gått ut, så vil jeg kunne flytte ut før den tid. Jeg er redd for at utleier ikke finner ny leietager innen februar, og lurer derfor på om jeg kan flytte ut før den tid. Jeg skal flytte inn i en billigere leilighet den 1. mars, og har ikke mulighet til å betale leie for meg i to måneder til. Noen tips til hva jeg kan gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer