Hopp til hovedinnholdet

Jeg leier en kjeller leilighet og har oppdaget mugg på soverommet i vinduet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier en kjeller leilighet og har oppdaget mugg på soverommet i vinduet. Det et ganske mye som har kommet på kort tid, og fuktskader. Hus eier er på ferie og har ikke fått kontakt med henne, hun kommer hjem om ca en uke, så skal ta kontakt da. Jeg er ikke interessert i å bo her så lenge det er sånn og heller egt ikke om det blir fikset opp i pga muggen!! Da jeg føler at jeg blir dårlig av det noe som er normalt. Vi har en vanlig kontrakt, med 2 mnd oppsigelse. Kan jeg flytte før oppsigelsestiden på 2 mnd uten å betale ved dette tilfelle? Da mugg er skadelig for personer og i det siste har jeg vært mer sliten og daff og behov for mer søvn.. Kanskje noe jeg innbiller meg og, men spm er om jeg finner annen leilighet så snart som mulig og sier opp om en uke, pga muggen kan jeg flytte uten å betale ut oppsigelsestiden på 2 mnd???

SVAR

Besvart 06.04.2016 10:58:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Depositum eller leiegaranti?

Det kan være dyrt å flytte inn i egen bolig for første gang. Noen utleiere tilbyr leietakere å tegne såkalt leiegaranti framfor å betale depositum. Er det lurt?

 

Les mer
account_circle