Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg leier en kjeller leilighet og har oppdaget mugg på soverommet i vinduet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier en kjeller leilighet og har oppdaget mugg på soverommet i vinduet. Det et ganske mye som har kommet på kort tid, og fuktskader. Hus eier er på ferie og har ikke fått kontakt med henne, hun kommer hjem om ca en uke, så skal ta kontakt da. Jeg er ikke interessert i å bo her så lenge det er sånn og heller egt ikke om det blir fikset opp i pga muggen!! Da jeg føler at jeg blir dårlig av det noe som er normalt. Vi har en vanlig kontrakt, med 2 mnd oppsigelse. Kan jeg flytte før oppsigelsestiden på 2 mnd uten å betale ved dette tilfelle? Da mugg er skadelig for personer og i det siste har jeg vært mer sliten og daff og behov for mer søvn.. Kanskje noe jeg innbiller meg og, men spm er om jeg finner annen leilighet så snart som mulig og sier opp om en uke, pga muggen kan jeg flytte uten å betale ut oppsigelsestiden på 2 mnd???

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer